Orihara Maya ☆akailili-sensei☆

| Konu: Samurai High School Perş. 13 Mayıs 2010, 22:49 | |
| Dizinin adı: サムライ・ハイスクール (Samurai High School) Bölüm sayısı: 9 Yayınlanma tarihleri: 17 ekim 2009 - 12 aralık 2009 Oyuncular: Miura Haruma (Mochizuki Kotaro), Shirota Yu (Nakamura Tsuyoshi), Anne (Nagasawa Ai), Kobayashi Ryoko (Minami Yurika), Kishitani Goro (Mochizuki Shinji), Kimura Midoriko (Mochizuki Keiko), Ohgo Suzuka (Mochizuki Yuna) Kapanış şarkısı: Kodoku no Taiyo - monobright Konusu:Mochizuki Kotaro tembel ve şakacı bir liseli gençtir. Bir gün, yapmak zorunda olduğu bir ödev için bir kütüphaneye kitap ödünç almaya girer. Burada garip bir genç kadın Kotaro'yu karşılar, ve ona 400 yıl önceki Sengoku zamanında yaşamış kahraman bir samurai'dan bahseden eski bir kitap verir. Kotaro bu kahramanla aynı isim ve yaşta olduğunu görür ve çok şaşırır. Hatta daha önce rüyasında bu kahraman rolünde olmuş olduğunu hatırlar! Bir zaman sonra evde babasına sorduğunda, babası Kotaro'nun bu kahramanla akrabalıkları olabileceğini söyler. O arada arkadaşından mesaj alan Kotaro başka bir arkadaşının yardıma ihtiyacı olduğunu öğrenir ve olay yerine koşar. Ancak araya girmeye korktuğu için pek birşey yapamayan Kotaro birden bire bir şok yaşar ve o 400 yıl önceki samurai'ya dönüşür!
_________________ Forever love, forever dream, このまま そばにいて、 夜明けに 震える 心を抱きしめて Oh stay with me... |
|

| Konu: Geri: Samurai High School Perş. 13 Mayıs 2010, 22:57 | |
| Çok komik bir dizi. Son iki bölümündeyim. Miura Haruma'nın oyunculuğunu pek başarılı bulmuyordum aslında ama bu dizide beni şu açıdan çok şaşırttı: Kotaro'yu oynarken çok gıcık bir rol oynuyor, ama Samurai'ye dönüştüğünde sanki gerçekten karakteri tamamen değişmiş, kendine güven gelmiş gibi oluyor. Bakışı, yürüyüşü, saçı, sesi ve konuşmasını gerçekten öyle güzel değiştiriyor ki, o pısırık çocuk yerini gerçek bir erkeğe bırakıyor! 'E zaten rolü o' diyeceksiniz, ama bence bu rolü çok iyi yapıyor Miura Haruma! İlk bölümde Kotaro Samurai'ya dönüşene kadar diziyi pek beğenmemiştim, ama dönüşümünü gördükten sonra fikrim tamamiyle değişti!
Eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız izlemeniz gerek diye düşünüyorum... _________________ Forever love, forever dream, このまま そばにいて、 夜明けに 震える 心を抱きしめて Oh stay with me... |
|
Shizuka asistan sensei

Mesaj Sayısı: 1057 Kayıt tarihi: 17/04/09 Yaş: 21 Nerden: New World
 | Konu: Geri: Samurai High School Salı 06 Tem. 2010, 20:43 | |
| Off yanındaki öteki pısırık arkadaşı normalde ne hoş bir oyuncu mal mal dolaşan karakteri canlandırırken ne hale geldi :S Bi de tamamen japon değil onlar kadar hmm çelimsiz değil desek yeri. Pek o role yakışmamış.
Başrolde çocuk pısırık halde ne iğrenç samurai olurken cidden bambaşka biri oluyor daha düzgün biri oluyor.
5. bölümü bitirdim güzel dizi bence beğendim =) _________________ drama list anime&manga list
|
|

| Konu: Geri: Samurai High School Salı 06 Tem. 2010, 21:42 | |
| Evet katiliyorum, Shirota Yu o role hiç yakismamis... _________________ Forever love, forever dream, このまま そばにいて、 夜明けに 震える 心を抱きしめて Oh stay with me... |
|
japonqoliq

| Konu: Geri: Samurai High School Çarş. 28 Tem. 2010, 17:42 | |
| nerden izleye bilirim acaba |
|
Risa

| Konu: Geri: Samurai High School Cuma 17 Eyl. 2010, 10:57 | |
| ölünür miuraya ölünürrr *-* bayılıyorum ana *-* nerdeyse teppei kaadr seviyorum yani  my second love  XDdramaya gelice.. harika ötesi.. miura tanıdığım en iyi oyunculardan U__U bir sahnede saftirik bişey diğer sahnede karizma *-* iki halinide çok seviyorum ama  shirota yu da çok iyi oturmuş role U_U bi o kızı sevemedim nedensee :/ tabi miurayı onunla görürsem sevmem xD  xD kim oluyosunda harumanın yanına yaklaşıyosun bakıyım a-aa  ayrıca dramanın müziğide çok etkileycii *-* kodoku no taiyo kagayaiteiruuu |
|
Nodame^^
 | Konu: Geri: Samurai High School Salı 08 Kas. 2011, 14:10 | |
| Bu diziyi gecen sene izlemistim. Son bolumlerine kadar baya hosuma gitmisti ama nedense sonu veya son bolumleri biraz hayal kirikligina ugratmisti beni. Nedenini tam olarak hatirlamiyorum izleyeli baya oldu cunku Genede izlemeye deger bir dizi baya eglenceli geciyor. Kotaronun samuraya donustugu sahneler zaten dizinin en basarli sahneleri olmus. Shirota Yu nun rolunu bende baya bir garipsediydim. Ama ilerki bolumlerde biraz olsun degismesine sevindim. Kotaronun babasi ile olan sahneleride cok komikti hatirladigim kadari. |
|