japon forum

japon kültürüyle ilgili herşey
 
AnasayfaSSSAramaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Tavuk Sote Tarifi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
masayuki



Mesaj Sayısı : 17
Kayıt tarihi : 04/03/08
Nerden : nihon

MesajKonu: Tavuk Sote Tarifi   Paz 09 Mart 2008, 12:46

Malzemeler

1 yemek kaşığı sıvı yağ, kızartmak için
400gr tavuk budu
Sos: 2 yemek kaşığı sake, 2 yemek kaşığı mirin tatlı yemek sakesi, 1 buçuk yemek kaşığı soya sosu
Garnitür: İnce jülyen doğranmış istediğiniz sebze. Japonlar genelde rendeden geçirilmiş turp, ince dilimlenmiş lahana veya havuç severler.
Yapılışı

1. Tavuk budunu küçük parçalara bölün.

2. Sos malzemelerini bir kaba koyduktan sonra tavuk budunu ekleyin ve sosta 10 dakika bekletin.

3. Bir tavada sıvı yağını ısıtın ve tavukları kızartmaya başlayın. Piştikten sonra kalan sosu ekleyin ve 1 dk. kadar daha pişirin.

4. Sebzelerle servis yapın.


afiyet olsun!
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
Tavuk Sote Tarifi
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ..TaVuK NEDİR?..
» TARİF ÖĞRETİLİR!
» Tepside İçli Köfte
» Dilber Dudağı
» Afyon Lokumu

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
japon forum :: Kültür & Sanat :: Japon Kültürü :: Japon Yemekleri :: yemek tarifleri-
Buraya geçin: