| | Ouran High School Host Club | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
rei

| Konu: Ouran High School Host Club Perş. 31 Tem. 2008, 14:22 | |
| var mı ki bunu bilmeyen_? haruhi isimli sevimli bi kız(damn rich bastrads xD ) zenginlerin ve prestijli insanların çocuklarını gönderdiği ouran koukou'dan burs kazanır, ancak tam okula gitmeden önce bitlenir ve saçlarını kestirmek zorunda kalır, erkek gibi görünmektedir. ders çalışmak için boş bir sınıf ararken 3. müzik odasına girer, ancak orası host clubın kullandığı sınıftır, şamata, karmaşa derken yanlışlıkla çok pahalı bir vazoyu düşürür ve ödemesi için host clubda işçi olarak çalışması gerekmektedir. falan filan falan filan xD okuduğum en komik mangadır büyük ihtimalle XD chapter 62 sonrası yorumlar; | Spoiler: | | | ben bu chapterda artık tamaki duygularının farkına varır diye düşünmüştüm. hikaru da gayet üstüne gitti tamakinin ama hala tık yok ^^' haruhi'nin hikaruyu reddetmesi beklenen bişeydi bence, çıkcaklarını düşünmüyordum zaten =) her şey tamakiye bağlı artık, bi farketse neler hissettiğini... hem onlar mutlu olcak hem biz rahatlıycaz ^^' pek dolu bi bölüm değildi, bi tek haruhinin hikaruyu reddetmesini sığdırdılar 0.o yeni chapterı bekiyoruz işte. hadi bakalım O__p of kabız oldum artık farket neler hissettiğini de birleşin bi mutlu olun be tamaki!! O__o birisi açık açık yüzüne söylese anlıycak o da gibi geliyor ama inadına mı uzatıyorlar nedir anlamadım 0.o |
chapter 63 daha çıkmadı ama rawı çıkmış, hemen spoiler vereyim:
| Spoiler: | | | haruhi kaçırılıyormuş O__o bir de tamaki haruhinin yanağına elini falan koyuyormuş... tanrım yoksa farketti mi en sonunda *-* çıksa da okusam T_T |
|
|
 | |
Nodame^^
 | Konu: Geri: Ouran High School Host Club Perş. 07 Ağus. 2008, 15:35 | |
| 63.cu bolum cikti cok komik bir bolumdu.tamakinin elini haruhinin yanagina koydugu sahne cok kawaai idi tam chuu sahnesi olcak derken gene hayalkirikligina ugradim  bu is uzucakta uzucak sanirim. ama yavas yavas birbirlerine birseyler hissetdiklerinin farkina variyorlar gibi. kacirilma sahneside en son sayfada bulunuyor ne olup bittigini ogrenmek icin gene bir ay beklicez  |
|
 | |
Yagami Yasaki

Mesaj Sayısı: 41 Kayıt tarihi: 17/06/08 Nerden: Kimbilir gerçek olan neresi
 | Konu: Geri: Ouran High School Host Club Perş. 07 Ağus. 2008, 17:03 | |
| animey seyredeli sanırım 1 sene oluyor manga hala devam mı ediyor başlarım okumaya |
|
 | |
diaboliksword

| Konu: Geri: Ouran High School Host Club Cuma 08 Ağus. 2008, 18:11 | |
| adına dergi bile yaptık  _________________ Bloguma Gider   |
|
 | |
SnoK

| Konu: Geri: Ouran High School Host Club Çarş. 03 Eyl. 2008, 22:00 | |
| ouran 1 numaradır ama açıkçası mangadaki çizimlerin kalitesi konusunda şühelerim var... özellikle bi yerde Hikaru'nun Hikaru olduğundan şüphe etmiştim...mangada animedeki kalite olmasa da bu anime insanı kitliyo =) |
|
 | |
diaboliksword

| Konu: Geri: Ouran High School Host Club Perş. 04 Eyl. 2008, 11:38 | |
| ouran en eğlendigim animedir kesinlikle cok güldüm yani cokda komik değil ama izlerken gülmeye ihtiyacım vardı galiba kısss kıssss güle güle izledim izlemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum mutlaka İZLEYİN mangasına gelince oda güzel animede olmayan bölümler falan var onlarında animede olmasını hatta ouran a bir sezon daha cekilmesini cook istiyorum ama zor biraz  _________________ Bloguma Gider   |
|
 | |
SnoK

| Konu: Geri: Ouran High School Host Club Perş. 04 Eyl. 2008, 12:05 | |
| biraz kapı açık şekilde bitti sanki  aslında zor değil yapabilirler  Haruhi kral oldu ya  Tamakinin yerine  olabilir yani ama ilk tadı verir mi bilinmez |
|
 | |
diaboliksword

| Konu: Geri: Ouran High School Host Club Çarş. 10 Eyl. 2008, 08:47 | |
| verir verir ben ouranda herşeye fitim yeterki bir sezon daha çeksinler  _________________ Bloguma Gider   |
|
 | |
SnoK

| Konu: Geri: Ouran High School Host Club Çarş. 10 Eyl. 2008, 09:00 | |
| tamam ben senaryonun başlangıcını da yazdım  haruhi kral oldu ya,okula bi kız gelir,bunn da kendi grubu varmş hiç erkek almıyolarmş bu gruba  kız haruhi ye aşık olur,eğer haruhinn kız olduğunu öğrenrse okula bunları rezil eder ve bunların yerine okuln en popüler grubu bu kızın ki olur,eğer kız olduğunu bilmezse de haruhinn peşini bırakmaz işte bunun çizgisinde bi başlangıç olar mı dersin XD XD |
|
 | |
diaboliksword

| Konu: Geri: Ouran High School Host Club Çarş. 10 Eyl. 2008, 09:26 | |
| olmaz mı ya hemde süper ama tamakiyi daha aktif yapmaları lazım tamaki forever  ilahım hatta  _________________ Bloguma Gider   |
|
 | |
SnoK

| Konu: Geri: Ouran High School Host Club Çarş. 10 Eyl. 2008, 20:45 | |
| orasını hallederiz zaten bi kız haruhi ye aşık olunca tamaki direktmen olaya akıyo XD geçirdiği krizler ve haruhiyi o kızdan uzaklaştırma çabası falan  olaylar gelişir gider yani  elbetteki tamaki forever hastayım o çocuğn hareketlerine XD |
|
 | |
diaboliksword

| Konu: Geri: Ouran High School Host Club Çarş. 10 Eyl. 2008, 22:18 | |
| ya snok acayip gaza geldim izleyim ben bidaha tüm seriyi  _________________ Bloguma Gider   |
|
 | |
SnoK

| Konu: Geri: Ouran High School Host Club Çarş. 10 Eyl. 2008, 22:30 | |
| izle izle  hemen kaptın gazı iki dk. da  izleyesin varmış demek  ya biz manga olarak yapsak belki senaryo tutar XD |
|
 | |
diaboliksword

| Konu: Geri: Ouran High School Host Club Çarş. 10 Eyl. 2008, 22:48 | |
| mangasında bilmem ama animede süpr olur _________________ Bloguma Gider   |
|
 | |
SnoK

| Konu: Geri: Ouran High School Host Club Çarş. 10 Eyl. 2008, 22:50 | |
| animesi bizi aşar ondn manga dedim alıştırma olsun göze batmyalım XD olayı geyiğe çevirdik nayıııııııır kızcaklar  |
|
 | |
| | Ouran High School Host Club | |
|